Tove Strøm tildelt Paul Harris Fellow

Borge Rotaryklubb ved President John Inge Kristiansen hadde den ære å tildele Tove Strøm denne høythengende prisen Paul Harris Fellow. Tove Strøm har gjennom hele sitt voksne liv engasjert seg i Nordre Borges ve og vel. Fra sin base på Årum var hun aktivt med i demonstrasjon og protester mot høyspentmaster gjennom Årum så tidlig som på 90-tallet da informasjonen om at de skulle tredoble kapasiteten på mastene som går gjennom bebyggelsen på Årum. Tove kom inn litt senere i aksjonen, men var meget sentral hele veien. 
Protestbrev ble skrevet. Aviser ble kontaktet. De hadde møter med alle partiene i Fredrikstad. Allmøte for beboere ble avholdt på Kilevold hvor Statens strålevern og kreftregisteret deltok. Helsedepartementet og Olje og Energidepartementet ble besøkt. Når mastene ble montert hindret de arbeiderne å gjøre jobben.
Noen, deriblant Tove, lenket seg fast til mastene med kjetting slik at Politiet måtte komme og fjerne dem. Bøtene ble betalt av en rik onkel som syntes de gjorde en bra jobb.
Tove har er med i Årum skolekorps og innehatt i mange forskjellige verv. Sitter også sentralt i driften av Kilevold i mange verv, nå som kasserer men har vært med å arrangert loppemarkeder, dansefester o.l. Hun var også mange år med i Borgar IF damegruppe, hvor hun i flere år var ansvarlig for bingovaktene. Hun har også vært med i Årum Lokalsamfunnsutvalg, Borge AP, Tomtas venner med julemarkeder, o.a. på Årum.
 


 
Borge Rotaryklubb feiret 30 års jubileum

30. mars 2022

Borge Rotaryklubb feiret 30 års jubileum

Jubileet var i 2021 og ble holdt ett år senere på grunn av pandemien. Nær femti medlemmer og gjester var invitert til stor middag, taler og underholdning. Festen ble holdt på Hotel City og var meget vellykket.

Tove Strøm tildelt Paul Harris Fellow

11. februar 2022

Tove Strøm tildelt Paul Harris Fellow

Borge Rotaryklubb ved President John Inge Kristiansen hadde den ære å tildele Tove Strøm denne høythengende prisen Paul Harris Fellow. (Forts.)

Nytt medlem i Borge Rotaryklubb

16. desember 2021

Nytt medlem i Borge Rotaryklubb

Årets julemøte ble holdt tidlig i desember. Det ble servert god julemat og drikke. I år ble Svein Roger Bye opptatt som medlem i klubben. President John Inge Kristiansen ønsket ham hjertelig velkommen i klubben. (Foto: Jon Ottar Ellefsen)

25. august 2021

ROTARYSKOLEN: HVA ER ROTARY?

Velkommen til årets første kurs i regi av Rotaryskolen med tema "Hva er Rotary?". Spesielt egnet for nye medlemmer og medlemmer som ønsker å vite mer om historie, formål og tilbud. Se hjemmeside til Distrikt 2260.

13. august 2021

DISTRIKTSKONFERANSEN 2021: REGISTRERINGEN ER NÅ ÅPNET!

Kjære rotaryvenner!
Alle rotarianere i distrikt 2260 inviteres med dette til årets distriktskonferanse.
Arrangementet holdes i år på Quality Hotel 33 i Oslo den 25. og 26. september 2021.

Nytt klubbstyre for Rotaryåret 21/22

27. juni 2021

Nytt klubbstyre for Rotaryåret 21/22

Det nye klubbstyret med John-Inge Kristiansen som president har kommet i gang . Lokalitetene på Roald Amundsens fødested er pusset opp slik at de nå fremstår som helt nytt.
.

Borge Rotaryklubb er i gang med nettmøter

4. mars 2021

Borge Rotaryklubb er i gang med nettmøter

I disse corona-tider uten møter i klubben satser vi nå på møter via internett. Vi bruker Google Meet som et fint redskap som vi fikk anvist av Rotary. Første møte koblet vi på 8-10 medlemmer, som vi synes var litt magert, men på siste møte var vi 22 som

Møter avlyst

9. november 2020

Møter avlyst

Presidenten melder at våre medlemsmøter er avlyst på ubestemt tid. Koronapandemien herjer landet vårt for tiden, derfor må vi stenge ned, i tråd med sentrale vedtak. Vi kommer igjen når tiltakene blir lettere.

Tor Erik Jacobsen tildelt Paul Harris Fellow

21. september 2020

Tor Erik Jacobsen tildelt Paul Harris Fellow

President i Borge Rotaryklubb sto for overrekkelsen av Paul Harris Fellow til Tor Erik Jacobsen. Han har preget kulturlivet i Borge og spesielt Selbak gjennom alle år..
Jobbet hele sitt yrkesaktive liv på Kjølberg Skole. Mest som inspektør og jobbet mye

Nye medlemmer i Borge Rotaryklubb

27. juni 2020

Nye medlemmer i Borge Rotaryklubb

I siste møte før ferien hadde vi innsetting av tre nye medlemmer i Klubben. Det var f.v. Kenneth Mathisen, Sinan Mazin og Besnik Bllaca. Alle tre har møtt i våre klubbmøter en stund og de er ikke i tvil om at Rotary vil gi dem gode opplevelser. Velkommen.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Roald Amundsens fødested
Adresse: Framv. 9
Postnummer: 1659
Sted: Torp
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 20:00
Møtespråk: no

Styremøte og Kaffemøte
24. mai 2022, 20.00 - 21.00

Vi skal ha kaffemøte den 24 mai. Vi tar et styremø ...

Bedriftsbesøk hos Rotostøp
31. mai 2022, 19.00 - 21.00

Vi møtes 31.05 kl 19:00, oppmøte på Gressvik hos R ...

Halvårsmøte
7. jun. 2022, 20.00 - 21.00

Halvårsmøte med innkomne president. - RAF kl. 20.0 ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...